Kapitein Winokio met knuffelhandpop

Kapitein Winokio GEEFT OM…

OOR-VRIENDELIJKHEID

De concerten van de Kapitein worden streng bewaakt qua decibels door onze geluidsman Pierre Sonor-oor. Een Kapitein Winokio-concert klinkt normaal gezien niet luider dan 85dB. En als dat wel even het geval is, dan regelt Pierre Sonor-oor dat snel bij! Wist je dat roepende Kampioenen soms tot 103 dB kunnen klinken? Wat als pijnlijk wordt ervaren, door iedereen behalve door de meeste Kampioenen. Let op: voor de hoogsensitieven onder ons, worden oorschelpen daarom aangeraden. 😉

DOVENTOLK

Traditiegetrouw is onze doventolk elk jaar aanwezig tijdens 1 show van de Berenconcerten in AB. Meer info te verkrijgen
bij AB
.

BOEKEN MET EEN KRASJE

Kapitein Winokio kiest voor duurzaamheid en recyclage: boeken die in de winkel niet meer verkocht kunnen worden wegens een kleine deuk of een krasje, worden aan u aangeboden via de WEBSHOP aan een prettige prijs. Goed voor uw portemonnee, goed voor het milieu en goed voor het hart van de Kapitein!

LICHAAM EN GEEST

Kapitein Winokio maakt ethisch en educatief verantwoorde kindermuziek: goed voor geest en lichaam.

GENERATIES

Kapitein Winokio maakt sprankelende kindermuziek waarmee hij appeleert aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd doet hij het kind in òns ontwaken. Zo weet hij elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders.

Maar dat wist u al!