Chillen op je billen

Maken deze tijden je ook wat nerveus?
Tikkeltje stress? Zorgen voor morgen? Tikkende tenen of lopende benen?
Geen paniek! Met 20 mega chille melodietjes, zwoele reggae en ademhalingsoefeningen kom je tot rust op maat van de kalme hartslag.

Dit boek en de liedjes werden gemaakt tijdens de lockdown. Geïnspireerd door deze pittige periode, vormen ze nog steeds een houvast om de corona-kriebels te verzachten met een rustige, gezellige en vrolijke noot: RELAX!

Beluister de liedjes in onze RADIO WINOKIO app of koop het BOEK+CD in de winkel of via onze webshop.

Adem in, adem uit – met Kiefer.

Kiefer stuurde ons een filmpje door dat we ook met jullie mogen delen. Geweldig toch, heerlijk muzikaal ademhalen. Dankjewel, Kiefer!

Gebruik jij ook liedjes van de Kapitein op een handige of ludieke manier en loods jij zo jouw hele gezin met een makkie doorheen deze vreemde periode? Gebruikt jouw Kampioen steeds hetzelfde liedje om tot rust te komen, uit bed te springen, de tanden te poetsen, de moraal op te krikken of te gaan slapen?

Deel jouw tips met andere Kampioenen, mama’s en papa’s door een filmpje of foto met anekdote te mailen naar: info@kapiteinwinokio.be. Wij zorgen voor de verspreiding. ?

Ontvang tips van andere kampioenen, mama’s en papa’s: schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige, zotte of ontroerende tips hoe je onze liedjes kan inzetten voor jouw Kampioenen.

En: RELAX!