december 2018

januari 2019

februari 2019

maart 2019

BERENCONCERTEN 2018

— Met Raymond van het Groenewoud, Matteo Simoni, Tine Embrecht & Guga Baúl

Leve tradities! Ook dit jaar zwaaien we feestelijk het jaar uit in AB met onze Berenconcerten. We verklappen niet alles, maar wél dat deze unieke show zal bulken van humor én muziek van de bovenste plank. En dat in een prachtig winterdecor met een topselectie muzikale gasten: Raymond van het Groenewoud, Matteo Simoni, Tine Embrechts en manlief Guga Baúl. Giet daar nog de knotsgekke saus van regisseur Dimitri Leue over. Om duimen en vingers bij af te likken!

Kan je niet wachten? Herbekijk hier het Berenconcert van vorig jaar en krijg meteen de smaak te pakken!

De winter van Kapitein Winokio

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met jouw Kampioenen als pinguïns! Dimitri Leue sprenkelt als regisseur een extra warme wintergloed over de show.

H-eerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein...en dat in een prachtig winterdecor!

Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen! In de verte kan je de belletjes al horen rinkelen...

Regie: Dimitri Leue
Zittend concert
Familievoorstelling, 3+
Duur: 60 minuten