april 2018

mei 2018

juli 2018

augustus 2018

september 2018

Gratis winkelconcert

— Danskriebels

Met veel plezier nodigen we alle Kampioenen uit om mee te komen dansen in maart en april. Noteer deze data alvast met stip in je agenda en kom je danskriebels bestrijden op aanstekelijke deuntjes!


DIERENPLEZIER! - Mevr. de Poes

Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en Muziekmatroos Petrolium de allerkleinsten mee aan land. Daar stelt Mevrouw de Poes al dansend en zingend al haar dierenvriendjes voor: van de bruine kippen op de boerderij tot de vogels in het bos, ze kent ze allemaal!

Tussen de liedjes door spint Mevrouw de Poes graag de leukste dierenweetjes en beestige verhalen voor kleine snoezepoezen & katerwaters. Spits dus de oren, smeer de stembanden en warm die beentjes al maar op!

Mevrouw De Poes: Marie-Anne Coppens

Petrolium: Peter Pask

Ivanov: Ivan Smeulders

Regie: Walter Janssens

DANSKRIEBELS!

Tijdens dit swingende zomerconcert buigt Kapitein Winokio met alle souplesse bekende dansnummers om tot typische Kapiteinsliedjes. Samen met Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen gaat de Kapitein heerlijk uit de bol op hiphop, buikdans, disco, tango, flamenco, klezmer, polka, polonaise… en nodigt hij alle Kampioenen, mama’s en papa’s uit:

Kom en dans mee! Dit is één groot dansfeest!